Airconditioning

Goede airconditioning zorgt voor een aangename ambiance met een temperatuur en luchtvochtigheid waar u zich het beste bij voelt. Een atmosfeer die u als ideaal ervaart, vrij van tochtverschijnselen en geluidsoverlast.

Voor elke ruimte is er een passende oplossing:

Bijvoorbeeld: wand en vloermodellen, plafond inbouw en onderbouw modellen. Of het nu uw woning, kantoor, winkel, wijnkelder of een compleet pakhuis betreft, na een inventarisatie van grootte, isolatiewaarde en gebruiksdoel kan De Koeltechnieker u adviseren over het meest geschikte systeem.

Advies op maat

De Koeltechnieker opereert volledig onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers. Dit betekent dus ook dat we u zo goed mogelijk - en altijd objectief - kunnen adviseren over de voor u meest gunstige mogelijkheden. Daarbij kijken we verder dan alleen de aanschafprijs, maar nemen we ook de kosten voor exploitatie, energieverbruik en afschrijving mee in ons advies. Verder letten we onder andere op de storingsgevoeligheid van bepaalde apparatuur en of er gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Garantie

Wij geven een jaar lang volledige garantie. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de voor ieder merk geldende fabrieksgaranties oplopend tot vijf jaar.

 

Wist u dat A-merk airconditioners aanmerkelijk stiller en zuiniger zijn?

Dit kan oplopen tot wel 40%!

huis
Airconditioning thuis

Een goede airconditioning is cruciaal voor aangenaam wooncomfort, overdag, 's avonds en 's nachts. Heerlijk toch? Nooit meer slapen in een veel te warme omgeving.

meer-info-small1

bedrijf
Airconditioning in uw bedrijf

Airconditioning zorgt voor betere prestaties van uw medewerkers en meer winkelgenot voor uw klanten. Een fijne werksfeer en meer omzet zijn het onmiskenbare resultaat!

meer-info-small1

 

Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

06 215 41 222

 

email-button-small-1

Het weer in Bussum

Drizzle

8°C

Drizzle

Vochtigheid: 70%

Wind: 11.27 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 11°C 6°C

  • 25 Mar 2016

    Rain 9°C 2°C

logo small

Driestweg 12
1401TP Bussum
035 672 03 50
06 215 41 222

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.