Bedrijfs airconditioning voor kantoor en winkel

Naast het leveren van goede bedrijfs airconditioning, helpen we u net zo graag op weg met goed en professioneel advies. Heeft u vragen over een aircosysteem of bent u gewoon benieuwd naar wat de beste oplossing is voor uw bedrijf of winkel? Neem gerust contact met ons op, zodat we u onafhankelijk en vrijblijvend kunnen adviseren!

 

Airconditioning op kantoor

In kantoorruimtes zorgt airconditioning voor betere prestaties van uw medewerkers dan in een benauwde, warme omgeving. Airconditioning zuivert de lucht en houdt de vochtigheidsgraad op peil. Een investering in een airconditioningsysteem is in relatief korte tijd terugverdiend. Uw medewerkers functioneren beter en gaan de volgende dag weer fris en scherp aan het werk. Voor een single split systeem of een uitgebreid multisysteem kunt u bij De Koeltechnieker voor levering, montage en reparatie terecht.


Airconditioning in de winkel

Door uw winkel te voorzien van een juiste airconditioning zal uw omzet stijgen. Klanten blijven veel langer in uw winkel en dat zorgt voor meer verkoopkansen. Door de juiste vochtigheidsgraad voorkomt men schimmelgroei wat voorraad en producten langer mee laat gaan. De zogenaamde cassette-unit is hiervoor een mooie en betaalbare oplossing. De cassette-unit kan vrijwel geheel in het systeemplafond verwerkt worden.
 

Enkele ruimte

Bij de koeltechnieker is het mogelijk om een Singel Split systeem airconditioner aan te schaffen. In dat geval wordt er één binnendeel op één buitendeel aangesloten. Makkelijker gezegd: op deze manier heeft de airconditioning een werking op een enkele ruimte binnen uw bedrijf. Ideaal voor bijvoorbeeld de vergaderruimte of directiekamer.

Meerdere ruimtes

Natuurlijk behoort het ook tot de mogelijkheden om meerdere (of alle) ruimtes van uw bedrijf te voorzien van airconditioning. In dat geval zal De Koeltechnieker werken met een zogenaamd Multi Split systeem. Verschillende binnenunits worden dan aangesloten op één buitenunit. Zo profiteren al uw medewerkers van de meest aangename temperaturen en ideale luchtvochtigheid!


Garantie

De Koeltechnieker heeft een passende oplossing voor iedere bedrijfsruimte. Zo leveren we onder andere wand- en vloermodellen, is het mogelijk een airconditioning in uw plafond in te bouwen en hebben wij zogenaamde onderbouw modellen. Welk model u ook kiest: De Koeltechnieker geeft één jaar volledige garantie. Uiteraard staat deze garantie los van de voor ieder merk geldende fabrieksgarantie. Deze kan oplopen tot soms maar liefst vijf jaar.

 

Wist u dat A-merk airconditioners aanmerkelijk stiller en zuiniger zijn?

Dit kan oplopen tot wel 40%!

 

Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

06 215 41 222

 

email-button-small-1

Het weer in Bussum

Drizzle

8°C

Drizzle

Vochtigheid: 70%

Wind: 11.27 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 11°C 6°C

  • 25 Mar 2016

    Rain 9°C 2°C

logo small

Driestweg 12
1401TP Bussum
035 672 03 50
06 215 41 222

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.