Airconditioning bij u thuis

Een goede airconditioning is cruciaal voor een aangenaam gevoel en het verhoogt uw wooncomfort enorm, overdag, 's avonds en 's nachts. Heerlijk toch? Nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer. Geen last meer van de hitte of vervelende luchtvochtigheid: dankzij de airconditioning van De Koeltechnieker heeft u altijd een temperatuur waar u zich prettig bij voelt.

Singel Split airconditioner systeem voor enkele ruimtes

Bij de koeltechnieker is het mogelijk om een Singel Split systeem airconditioner aan te schaffen. In dat geval wordt één binnendeel op één buitendeel aangesloten. Makkelijker gezegd: op deze manier heeft de airconditioning een werking op een enkele ruimte binnen uw woning.


Multi Split airconditioner systeem voor meerdere ruimtes

We kunnen het ons goed voorstellen wanneer u liever meerdere ruimtes in uw woning wilt voorzien van airconditioning. Ook dat is bij De Koeltechnieker geen enkel probleem. Ons zogenaamde Multi Split systeem is dan de perfecte oplossing. Verschillende binnenunits worden in dat geval aangesloten op één buitenunit.


Professioneel advies

Naast het leveren van goede airconditioning, helpen we u net zo graag op weg met goed en professioneel advies. Heeft u vragen over een aircosysteem of bent u gewoon benieuwd naar wat de beste oplossing is voor uw woning? Neem contact met ons op, zodat we u onafhankelijk en vrijblijvend kunnen adviseren!


Garantie

De Koeltechnieker heeft een passende oplossing voor iedere ruimte. Zo leveren we onder andere wand- en vloermodellen, is het mogelijk een airconditioning in uw plafond in te bouwen en hebben wij zogenaamde onderbouw modellen. Welk model u ook kiest: De Koeltechnieker geeft één jaar volledige garantie. Uiteraard staat deze garantie los van de voor ieder merk geldende fabrieksgarantie. Deze kan oplopen tot soms maar liefst vijf jaar.

 

Wist u dat A-merk airconditioners aanmerkelijk stiller en zuiniger zijn?

Dit kan oplopen tot wel 40%!

 

Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

06 215 41 222

 

email-button-small-1

Het weer in Bussum

Drizzle

8°C

Drizzle

Vochtigheid: 70%

Wind: 11.27 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 11°C 6°C

  • 25 Mar 2016

    Rain 9°C 2°C

logo small

Driestweg 12
1401TP Bussum
035 672 03 50
06 215 41 222

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.